• image01
  Castelul de Apa
 • image02
  Fantana Cinetica
 • image03
  Macheta Podul Lui Traian
 • image04
  Teatrul si Fantana Cinetica
Principală Înregistrare RSS
Bine aţi venit, Vizitator
Primaria DTS
Consiliu Local
Taxe si Impozite
Sondajul nostru
Ce calificativ merita orasul nostru?
Total răspunsuri: 20
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Info Publice
Căutare
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
BINE AŢI VENIT!


Constantin Gherghe În calitate de Primar al Municipiului Drobeta Turnu Severin, vă urez "Bine aţi venit”! în oraşul nostru. Acest site reprezintă doar o imagine, o pagină virtuală a cetăţii, a Drobetei milenare şi a Severinului modern.

Severinul, însă, înseamnă mult mai mult, şi vă invit să-l descoperiţi aşa cum este.

Severinul este oraşul nostru de suflet, locul în care trăim cu toţii, noi şi familiile noastre, prietenii noştrii. Severinul există pentru fiecare cetăţean al oraşului, pentru fiecare tânăr sau matur, pentru copiii noştrii. Severinul există însă şi pentru toţi cei care vor să ne cunoască, pentru toţi cei care doresc să facă parte din sufletul nostru. Avem o urbe plină de istorie, plină de tradiţie, de personalităţi care şi-au lăsat amprenta prin activitatea şi viaţa lor asupra oraşului.
Această moştenire istorică este un prilej de mândrie, dar, înseamnă şi o mare obligaţie, aceea de a lăsa la rândul nostru o moştenire bogată copiilor noştrii. Acesta este crezul meu, şi sunt hotărât ca Severinul să devină, mai mult decât a fost vreodată, un oraş cu adevărat civilizat şi european, în care noi şi oaspeţii noştrii să ne simţim bine.

Oraşul nostru se găseşte într-o fază de schimbări structurale, care trebuie să aibă loc, în contextul schimbărilor regionale, naţionale şi europene. Severinul trebuie să se afirme ca un oraş puternic cu un profil atractiv. Ne-am propus pentru Severin obiective foarte ambiţioase şi deja, am marcat drumul pe care trebuie să-l parcurgem pentru ca acestea să devină realitate. Ne dorim ca pe termen lung administraţia să fie cu adevărat în slujba cetăţenilor, să fie orientată spre aceştia. Am început deja modernizarea administraţiei publice locale, şi vrem ca aceasta să fie, în mod real un prestator de servicii, cu un randament înalt. Suntem un oraş deschis spre lume, iar cetăţenii trebuie să fie la rândul lor cei care işi asumă răspunderea şi se implică în desenarea viitorului oraşului, toţi trebuie să ne aducem contribuţia la bunăstarea oraşului.

Vă urez "Bine aţi venit "! tuturor acelora care doriţi să faceţi parte din comunitatea noastră, din oraşul nostru "sufletul”severinenilor.


PRIMARUL MUNICIPIULUI
Av. CONSTANTIN GHERGHE